Szolgáltatások

Magyar lektor vagyok, magyar nyelven írt, vagy más nyelvről magyarra fordított szövegek korrektúrázásával és lektorálásával foglalkozom.

Mit jelent ez pontosan?

Olyanoknak dolgozom, akik nem tűrik a hibát: akik tudják, hogy egy helyesírási hiba, vesszőhiba, elütés vagy egy szakkifejezés téves használata súlyosan károsíthatja vállalkozásuk megítélését. Bármilyen megbízható, tapasztalt, felkészült szakember is vagy, ha az oldalad, blogbejegyzéseid, vagy – még belegondolni is szörnyű! – könyved hibáktól hemzseg, könnyen csorbulhat tekintélyed a célcsoportod körében. Helyesírási hibákkal teli szöveget közzétenni az interneten olyan, mint nem odaillő ruhában megjelenni egy üzleti rendezvényen: hanyagságra és nemtörődömségre vall. Olvasódnak rögtön az jut az eszébe: „Ha még a saját szövegeinek minőségére sem képes odafigyelni, hogy várhatom el tőle, hogy az én megrendeléseimet pontosan teljesíti majd?” Azt javaslom, hogy NE fogadj korrektort, se lektort, ha célod a konkurencia bevételeinek növelése. Ám, ha szeretnél hiteles és megbízható képet festeni magadról, akkor figyelj oda az írásbeli megjelenésedre is!

„Az én feladatom az, hogy a te szövegeid tökéletesek legyenek.”

Barátságos vagyok az ügyfeleimmel, de kíméletlen a szövegeikkel! Nálam a hibákra zéró tolerancia van. Lehet szó könyvről, blogbejegyzésről, kampányról, szlogenről, szakmai vagy „civil” anyagról; bármilyen magyar nyelven írt, vagy magyarra fordított szöveg lektorálását rám bízhatod! Ha az eredeti nyelv (amiből fordították) angol, orosz, finn, észt, olasz, vagy holland, akkor az eredeti szöveg elküldése esetén nemcsak a magyar fordítást, de a két szöveg összehasonlítását, a fordítás lektorálását is elvégzem, ha szeretnéd!

Küldetésem

Ha egy interjúban a legfontosabb értékeimet firtatnák, ezt a három dolgot említeném: Minőség, Diszkréció, Személyesség.

  • A hibátlan munkát fontosabbnak tartom a gyors munkánál, ezért mindig arra törekszem, hogy egyetlen apró hiba se maradjon szövegeidben.
  • Nem látsz referenciát az oldalamon, nincsenek előtte-utána fotók, hiszen ügyfeleim titkai nem szivároghatnak ki. Ha lektorálási szolgáltatást rendelsz tőlem, a te szövegeidet is ugyanilyen diszkrécióval kezelem. A külvilág számára te leszel az, aki mindig tökéletesen ír.
  • A lektorálási munka során az árajánlatkéréstől a kész munkáig velem tartod a kapcsolatot. A lektorálási feladatokat én végzem el, nem adom ki másnak. Ha kérdésed vagy észrevételed van, bármikor megtalálsz. Nincsenek közvetítők, nincsenek alvállalkozók: csak te vagy és én.

A lektorálás során – igény szerint – ellenőrzöm a helyesírást, a stílust, a szöveg egységességét, a terminológiát, a szakkifejezések helyes használatát és a szöveg hangnemét is. Ha a lektorálásról többet szeretnél tudni, kattints ide. Ugye, te sem mennél melegítőben üzleti tárgyalásra? Akkor az írott szövegeidben sem lehet hiba!
Kérj egyedi, személyre és szövegre szabott lektorálási árajánlatot vagy különleges, 2000 szóra szabott „Lektorálási S. O. S. alapcsomag” ajánlatot!

Ajánlatkérés

* Kötelező mezők


Lehetséges fájltípusok: doc, docx, txt
Maximális fájlméret: 2MB

Facebook

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

Kategória