Lektorálás S. O. S. alapcsomag

Ne legyen kifogásolható a honlapod! avagy Hogyan lehetnek makulátlanok a szövegeid?

Képzeld el, hogy elkészítesz és publikálsz egy szakmai cikket egy online felületen. Nagyon jó cikk lett, teljesen új megvilágításba helyezi szakmád alapjait. Izgatottan várod, hogy mit szól hozzá a célközönség…

A publikálás után nem sokkal pittyen egyet számítógéped: megérkezett az első hozzászólás! „A 6. sorban „ami”-t használtál „amely” helyett, és a 2. bekezdésben hiányzik egy vessző. Egy ilyen cikknél igazán odafigyelhettél volna erre!”

Semmi méltatás, semmi dicséret, hogy milyen fantasztikus írást publikáltál; csak ez a semmire nem jó kritika. Bár vannak olyan marketingszakemberek, akik szerint időnként kell egy-két nyelvtani hiba a cikkekbe, mert ettől garantáltan sok hozzászólás érkezik, de úgy sejtem, te nem ilyen kommentekre vágysz.

Legyen kifogástalan minden szöveged! Ugye, nem szoktál melegítőben menni üzleti találkozóra, megbeszélésre? Partnereidet megtiszteled azzal, hogy az alkalomhoz illően öltözködsz, hiszen tudod, hogy az első benyomás megismételhetetlen. Azt a képet akarod sugallni, hogy megbízható, profi szakember vagy, akivel érdemes üzletet kötni.

Ám a mai, internetközpontú világban az első benyomás legtöbbször nem a személyes találkozó, hanem a honlapod, a blogod, a publikációid. Ha ezek tele vannak helyesírási hibákkal, az olyan, mintha nem odaillő ruhában érkeznél a találkozóra. Visszatetsző és udvariatlan.

Legyen az online megjelenésed is elegáns és professzionális!

Fábián Orsolya vagyok, magyar anyanyelvi lektor, korrektor, magyar nyelvi tanár, fordító. Küldetésem: „Barátságos az ügyfelekkel, kíméletlen a szövegekkel.” Neked milyen a honlapod? Milyenek az online, vagy offline megjelenő cikkeid? Biztos vagy benne, hogy helyesírásilag, stilisztikailag és nyelvtanilag egyaránt tökéletesek? Én olyanoknak dolgozom, akik nem tűrik a hibát: akik tudják, hogy egy helyesírási hiba, vesszőhiba, elütés vagy egy szakkifejezés téves használata súlyosan károsíthatja vállalkozásuk megítélését. Most egy különleges csomagot ajánlok neked: a Lektorálás S. O. S. alapcsomagot*, ami

csak 15 000 Ft!

A Lektorálás S. O. S. alapcsomag tartalma:

  • 2000 szó lektorálása
  • fél órás tanácsadás (általában online)

Mi fér bele 2000 szóba?

  • Ez jelentheti a teljes weboldalad átvizsgálását (a legtöbb weboldal alapja – blogok és hosszabb leírások nélkül – általában 2000 szó körül van).
  • Lehet egy nagyon-nagyon hosszú cikk.
  • Lehet egy rövidebb disszertáció nyelvtani lektorálása.
  • Lehet egy egész kiadvány.

Bármi, ami 2000 szóba belefér! A Lektorálás S. O. S. alapcsomag ezen felül tartalmaz egy fél órás konzultációt, amely során elemezzük a leggyakrabban visszatérő helyesírási, stilisztikai hibáidat, és felhívom a figyelmedet arra, hogy hol kell jobban odafigyelned a jövőben. Egyszeri befizetéssel hosszú távon jobbak lehetnek a szövegeid!

Mi garantálja, hogy valóban hibátlanok lesznek a szövegeid?

Minden leadott munkámra személyes garanciát vállalok. Amennyiben a munka elvégzését követő 1 héten belül a lektorálási munkámmal kapcsolatban bármilyen kérdésed felmerül, a már leadott szöveget díjmentesen újból átnézem, és az igényeid szerint javítom, ha szükséges. A javítások ez esetben csak a konkrét nyelvtani esetekre vonatkoznak, és nem terjednek ki a stilisztikai javításra (más szó, más kifejezés használata a szövegben).

Hogyan kérheted a Lektorálás S. O. S. alapcsomagot?

Nagyon egyszerűen: csak töltsd ki az alábbi űrlapot, küldd el nekem a szövegedet, és hamarosan belevágok a munkába!

Mennyi időt vesz igénybe a lektorálás?

A lektorálás időtartamát nem tudom előre megmondani neked, hiszen elsősorban attól függ, hogy mennyi javítanivalót találok a szövegeidben. Amikor elküldöd nekem a szöveget, akkor gyorsan átfutom, és hamarosan visszajelzek neked a lektorálás várható időtartamával kapcsolatban. Mire vársz még? Töltsd ki az alábbi űrlapot**, és vágjunk bele a munkába!

Ajánlatkérés

* Kötelező mezők


Lehetséges fájltípusok: doc, docx, txt
Maximális fájlméret: 2MB

* A csomagajánlat fordítóirodákra nem vonatkozik. Amennyiben Ön egy fordítóirodát képvisel, pontos árajánlatért vegye fel a kapcsolatot velem az elérhetőségeim egyikén.
** Az űrlap kitöltése még nem számít megrendelésnek. A megrendelés a személyes kapcsolatfelvétel és az igények megbeszélése után történik.

Facebook

Legutóbbi bejegyzések

Legutóbbi hozzászólások

Kategória